Pasen bij Talentrix

Mogen wij met de eieren na Pasen langskomen?

Iedereen heeft recht op werk. Wij geloven in ieders kwaliteiten en zetten ons dan ook in voor mensen die moeite hebben met het vinden van een passende baan. Denk hierbij aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een arbeidsbeperking of aan ‘Nieuwe Nederlanders’. Onze professionele jobcoaches gaan met al onze kandidaten aan de slag met het ontwikkelen van werk- en sociale vaardigheden. Onze kandidaten kunnen onder meer werkervaring opdoen in onze eigen werkplaats of bij een van onze partners. Het uiteindelijke doel: iedereen klaarstomen voor (een terugkeer op) de reguliere arbeidsmarkt en een gelijk speelveld voor iedereen.

Sociaal ondernemen levert echt op. En daar kunnen wij u bij helpen! Talentrix vult uw vraag op het gebied van personeel op een zorgvuldige manier in. De ideale manier dus om invulling te geven aan uw MVO-beleid. Ieder bedrijf hoort inmiddels wel sociaal bezig te zijn, toch?

Meer weten? Maak eenvoudig en snel een afspraak d.m.v. het contactformulier onderaan de pagina!


 

“Talentrix staat voor gelijke kansen. Talentrix is de mens. En de mens is de medewerker.”

Onze Partners

Bij deze partners mochten we onze eieren al kwijt:

 

dmg
sodastream
weenerXL
Jumbo
avz talentrix

 

Onze topkandidaten

Na even broeden zijn deze Pasen weer een aantal van onze eieren uitgekomen. We stellen dan ook graag onze topkandidaten aan u voor! Een nieuwe medewerker kan dus heel dichtbij zijn! Zit uw gouden ei ertussen?

Mogen wij met de eieren na Pasen langskomen?

Vul dan het formulier in en maak een eenvoudig een afspraak!
  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Zullen we bij jou langskomen of heb je liever een online afspraak?
paasactie talentrix