Be the best version of yourself!

Talentrix (onderdeel van Job Investment Group) is in 2015 opgericht vanuit het gedachtegoed dat passend werk voor iedereen een recht is. Wij geloven in ieders kwaliteiten en zetten ons dan ook in voor mensen die moeite hebben met het vinden van een passende baan binnen de reguliere Nederlandse arbeidsmarkt, denk hierbij aan mensen met een afstand tot de markt of aan ‘nieuwe Nederlanders’. We trainen werk- en sociale vaardigheden en zodoende stomen we onze kandidaten klaar voor (een terugkeer op) de arbeidsmarkt.

 

 

 

Job Investment Group
Onze labels

 

Job Invest

Job Invest is onderdeel van Job Investment Group en is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. Job Invest is volledig NEN-gecertificeerd, heeft op jaarbasis bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal) aan het werk en ontzorgt, ondersteunt en begeleidt op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van recruiters lukt het telkens weer om de beste medewerker en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

TodayHR

TodayHR biedt in de volle breedte ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, personeel en organisatie. Daarnaast detacheert TodayHR echte HR-professionals, verzorgt mediation en biedt de mogelijkheid tot het contracteren van een extern vertrouwenspersoon. Ook voor tweede spoor trajecten en outplacement kunt u bij TodayHR terecht. Met bijna 20 jaar aan praktische ervaring in het ontwikkelen, professionaliseren en innoveren van commerciële organisaties en met up-to-date kennis van wet- en regelgeving is TodayHR de verbindende factor tussen organisaties en human capital.

Outsource Force

Outsource Force is een betrouwbare partner in het uit handen nemen van werkzaamheden. Met een team van enthousiaste medewerkers staat Outsource Force elke dag weer voor u klaar om u te ontzorgen bij werkzaamheden die niet tot uw core business behoren. Alle werkzaamheden worden tot in detail uitgevoerd en aan de hand van een professionele aanpak zorgt Outsource Force keer op keer voor tevreden klanten. Outsource Force beschikt over een moderne werkplaats en door uw wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen, worden uw opdrachten snel, efficient en professioneel uitgevoerd. Uiteraard biedt Outsource Force altijd een optimale service.