talentrix voor werkgevers

Talentrix voor werkgevers

Talentrix is in 2015 gestart vanuit het gedachtegoed dat iedereen recht heeft op (passend) werk. Wij geloven dat het hebben van werk een belangrijk recht is voor iedereen. Daarom zetten wij ons in voor mensen die moeite hebben met het vinden van geschikt werk vanuit verschillende achtergronden, zoals mensen in de WW, bijstand, Wajongers, nieuwkomers en mensen die het niet geheel zelfstandig redden op de arbeidsmarkt.

Talentrix ondersteunt mensen vanuit verschillende achtergronden, zoals mensen in de WW, bijstand, Wajongers, nieuwkomers en mensen die het niet geheel zelfstandig redden op de arbeidsmarkt.

Samenwerken met Talentrix

Een samenwerking met Talentrix betekent kiezen voor kwaliteit. We begeleiden mensen op een persoonlijke en passende manier op maat en streven voor iedere kandidaat naar een zo volwaardig mogelijke deelname aan het arbeidsproces. Wij geloven dat ondersteuning bieden loont en helpen een zo groot mogelijke groep mensen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke- en werkvaardigheden, zodat iedereen zich maximaal kan ontwikkelen tot een volwaardige arbeidskracht. Talentrix helpt mensen (weer) te laten deelnemen aan het arbeidsproces, verkleinen de achterstand tot de arbeidsmarkt en werken toe naar een duurzame uitstroom in een baan.

Ieder bedrijf hoort sociaal bezig te zijn, toch?

 

Meer weten over sociaal ondernemen?

Samen helpen we talent aan werk!

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Van persoonlijke begeleiding tot hoe wij voldoen aan al uw wensen.