talentrix onze aanpak

Onze aanpak

Talentrix ondersteunt en begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat we geloven in ieders kunnen, kijken we naar waar iemand krachten en kwaliteiten liggen en werken we samen toe naar een passende baan. Door de grote verscheidenheid aan talenten kunnen we voor iedere vacature de juiste kandidaat bieden.

Gelooft u ook dat sociaal ondernemen loont? Dan slaan we graag de handen met u ineen! Wanneer u kiest voor een van onze talenten, dan bespreken we allereerst het profiel van de vacature. Door elkaars verwachtingen goed te bespreken, kunnen we uw wensen op de juiste manier invullen met de geschikte kandidaat. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden, maakt deze allereerst kennis met u en het bedrijf. Is de kandidaat passend voor de vacature? Dan bespreken we welke andere zaken nog een rol spelen, voordat hij/zij voor u aan de slag gaat. Door alles goed met elkaar af te stemmen en door goede coaching en sturing, kunnen wij uw verwachtingen meer dan waarmaken. Want we nemen alleen genoegen met de perfecte match!

Medewerkers gezocht!

Dus wilt u echt doorpakken in uw sociale beleid en bent u op zoek naar een passende talent voor in uw organisatie? We helpen u graag aan de perfecte medewerker!