pasen talentrix

 

 

Pasen bij Talentrix

Mogen wij met de eieren na Pasen langskomen?

Na wat broedwerk zijn weer aantal van onze eieren uitgekomen. Daarom stellen we u graag voor aan een aantal van onze topkandidaten. Heeft u interesse in een van onze kandidaten of wilt u meer weten? Plan dan eenvoudig en snel een afspraak in wanneer het u uitkomt, door middel van het invullen van het contactformulier, welke onderaan de pagina staat.

Dit is maar een kleine greep uit ons kandidatenaanbod. Al onze kandidaten staan hoe dan ook te trappelen om weer aan de slag te gaan. Wellicht zit het gouden ei er voor u wel tussen!

Amy – Productie Medewerker

Amy is een rustige jongedame van 29 jaar uit Den Bosch. Ze is al enige tijd bij ons werkzaam en heeft laten zien dat ze zich echt thuisvoelt in een productieomgeving. Zo is ze bij verschillende bedrijven voor een periode uitgeplaatst geweest. Hier heeft ze ervaring opgedaan in verschillende soorten productieomgevingen. Ze weet van aanpakken, is kwaliteitsgericht en is flexibel als het gaat om het uitvoeren van werkzaamheden. Ze gaat uitdagingen graag aan en is dan ook erg leergierig. Amy is een zorgzaam type, behulpzaam, vriendelijk en zorgt voor een prettige werksfeer.

Aboukar – Technisch Medewerker/ Productie Medewerker

Ook aandacht voor de 28-jarige Aboukar uit Den Bosch. In 2010 is hij naar Nederland gekomen en is hier gaan leren en werken. Zo behaalde hij in 2017 zijn technische diploma aan het Koning Willem I Collega te Den Bosch. Hij is nu dan ook op zoek naar een leuke baan in een productietechnische omgeving. Aboukar heeft al wat verschillende baantjes gehad in ons land, mede om aan de Nederlandse cultuur te wennen. Aboukar beheerst het Nederlands inmiddels goed in woord en geschrift. Hij is sociaal en heeft bij ons laten zien netjes te kunnen werken en goed met deadlines om te kunnen gaan. Aboukar is fulltime beschikbaar.

Danny – Logistiek Medewerker/ Productie Medewerker

Dan aandacht voor Danny. Hij is 31 jaar en woont in Den Bosch. Danny beschikt over een doelgerichte persoonlijkheid en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft in zijn loopbaan ervaring opgedaan in de logistiek en was een tijdje werkzaam als Leerling Schilder. Zodoende heeft hij kennis van laden en lossen, productverplaatsingen en orderpicking. Ook kan hij omgaan met een elektrische pompwagen. Verder staat Danny bekend om zijn positieve instelling en enthousiasme. Hij kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken, vindt het verlenen van een goede service erg belangrijk en gaat altijd voor het maximale.

Natalia – Productie Medewerker

Natalia (27) uit Rijen is het schoolvoorbeeld van iemand die graag wilt werken en die zich snel heeft kunnen ontwikkelen. Ze heeft bij een van onze toppartners vlieguren gemaakt als Productie Medewerker. Waar ze in het begin nog wat sturing nodig had – mede omdat werken in de productie totaal nieuw voor haar was – pakt ze taken inmiddels snel en zelfstandig op. Ze gaat op een goede manier met feedback om, werkt georganiseerd en kan goed omgaan met deadlines. Natalia weet van aanpakken en denkt in creatieve oplossingen.

Mogen wij met de eieren na Pasen langskomen?

Vul dan het formulier in en maak een eenvoudig een afspraak!
  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Zullen we bij jou langskomen of heb je liever een online afspraak?
paasactie talentrix