Job Invest

Job Invest zorgt dat de vacatures van klanten goed en snel worden ingevuld. Ieder van onze klanten is uniek, daarom vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen, kunnen wij volgens een strak proces en met de juiste focus op zoek naar de juiste kandidaat. Onze gedreven recruiters zijn hbo opgeleid en hebben veelal een HR-achtergrond. Met onze expertise wordt uw vacature adequaat en met de juiste persoon ingevuld. Bij Job Invest ontzorgen wij de klant op het gebied van technisch, productie, logistiek en zakelijke dienstverleners (van LBO tot WO).

TodayHR

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en personeel en organisatie. Of het nu gaat om advies over de inrichting van uw organisatie, het toepassen van arbeidsvoorwaarden of het functioneren van uw onderneming of individuele medewerkers, wij koppelen een passende HR / juridisch professional op strategisch, tactisch of operationeel niveau aan uw specifieke vraag. Daarnaast detacheren we HR-professionals, ondersteunen we bij arbeidsrechtelijke en juridische (verzuim)  dossiers, verzorgen mediation en bieden de mogelijkheid tot het contacteren van een extern vertrouwenspersoon.

Outsource Force

Outsource Force besteedt de grootste zorg aan uw werk en activiteiten die soms niet tot uw core business behoren. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uitbesteed werk. Via het turn-key principe kunt u zelfs uw volledige productie of logistiek aan Outsource Force uitbesteden. Wij brengen uw behoeften en wensen vooraf duidelijk in kaart, zodat wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor de volgende services: in- en ompakwerkzaamheden, assemblagewerkzaamheden, stickeren, coderen, labelen, logistieke dienstverlening, callcenter diensten, receptie, sales, catering, facilitair en groenvoorziening.