We zijn in 2015 gestart vanuit het gedachtegoed dat iedereen recht heeft op arbeid. Onze medewerkers geloven dat het hebben van arbeid een belangrijk recht is voor iedereen. Naast het financiële aspect levert arbeid veel meer op dan dat. Het vergroot de zelfwaardering van mensen, waardoor zij positiever in het leven staan op allerlei gebieden. Mensen met een arbeidsbeperking leren leven met zichzelf en anderen.

Talentrix wil specialist zijn voor mensen die het zelfstandig niet redden en deze begeleiden naar de best passende baan op de arbeidsmarkt. Onze medewerkers zetten zich iedere dag met hart en ziel in, zodat zij worden geholpen en een nieuwe toekomst kunnen opbouwen.

Wij hebben als doel mensen in de WW, bijstand, Wajongers, nieuwkomers, mensen die het niet geheel zelfstandig redden naar de arbeidsmarkt op een professionele wijze te ondersteunen bij het vinden van een passende baan die aansluit bij hun ambitie. Als expert wil Doelgroepwerkt de juiste mensen naar de juiste plek helpen. De focus ligt op dat wat wel mogelijk is.