Talent aan het werk

Talentrix ondersteunt en begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kijken waar iemands krachten en kwaliteiten liggen en werken samen toe naar een passende baan. Door de grote verscheidenheid aan talenten, wij begeleiden  laag- en hoogopgeleiden en mensen met en zonder werkervaring, kunnen we voor iedere vacature de juiste kandidaat bieden. 

Onze talenten kunnen onder anderen aan de slag in ondersteunende kantoorfuncties, in de productie, de logistiek, interieurverzorging en groenonderhoud.

Kies voor Talentrix

Wanneer u kiest voor een van onze talenten, dan bespreken we allereerst het profiel van de vacature. Op die manier kunnen we uw wensen op de juiste manier invullen en daarnaast ook de verwachtingen met elkaar bespreken. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden, maakt deze allereerst kennis met u en het bedrijf. Is de kandidaat passend voor de vacature, dan bespreken we welke andere zaken er nog een rol spelen, voordat hij of zij bij u aan de slag gaat. Door alles goed met elkaar af te stemmen, kunnen wij uw verwachtingen meer dan waar maken.

Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden contact op via info@talentrix.nl of bel direct naar 073-7113715.