Iedereen heeft talenten, daar geloven wij in bij Talentrix. Wij ondersteunen mensen met een achterstand tot arbeidsmarkt en begeleiden ze naar een nieuwe baan. Samen met de deelnemer gaan wij op zoek naar een baan die aansluit bij iemands mogelijkheden en ambities. Wij geloven kansen en benutten alle mogelijkheden om iemand weer deel uit te laten maken van het arbeidsproces.

Talentrix verzorgt re-integratietrajecten, jobcoaching, opleidingen en trainingen, outplacement en 1e en 2e spoortrajecten. Dit doen we in opdracht van het UWV, gemeenten, onderwijs, zorginstellingen, particulieren en bedrijven.

Bij Talentrix kijken we naar wat maximaal haalbaar is voor iemand en daar werken we samen naartoe. Ons motto:

BE THE BEST VERSION OF YOURSELF

Ontstaan

Talentrix is opgericht in 2015 onder de naam Doelgroepwerkt, vanuit het gedachtegoed dat iedereen recht heeft op werk. Wij vinden dat het hebben van arbeid een belangrijk recht is van iedereen.

Arbeid draagt naast het financiële aspect ook bij aan het vergroten eigenwaarde. Daardoor staat iemand positiever in het leven. Iemand met een arbeidsbeperking gaat zien wat er wél mogelijk is, als hij of zij actief deel uitmaakt van een organisatie.

Wij zijn specialist in het begeleiden van mensen die het op de arbeidsmarkt (nog) niet zelfstandig redden. Wij begeleiden ze naar een passende baan en  een nieuwe toekomst.

Ons team

Samen voelen wij ons verantwoordelijk voor het behalen van positieve resultaten naar onze opdrachtgevers en voor onze klanten. Ons team bestaat uit professionals die met passie, plezier en vakbekwaamheid hun werk uitvoeren.

Het succes van onze organisatie wordt bepaald door onze medewerkers.
Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn kernwoorden die binnen onze organisatie constant worden uitgedragen.

Medewerkers van Talentrix geloven in iemands mogelijkheden. Ze zijn nauwbetrokken bij de kandidaten en zorgen dat deze zich maximaal kunnen ontwikkelen. Wij zorgen voor de optimale omstandigheden, voor zowel onze opdrachtgevers als onze klanten.

Ons doel

Talentrix heeft als doel om mensen in de WW, bijstand, Wajongers, nieuwkomers en mensen die het niet geheel zelfstandig redden op de arbeidsmarkt op een professionele wijze te ondersteunen. We helpen ze bij het vinden van een passende baan, die aansluit bij hun ambitie. Als expert begeleidt Talentrix de mensen naar de juiste plek. De focus ligt hierbij op wat mogelijk én haalbaar is.

Samen met de deelnemer gaan we op zoek naar zijn of haar kwaliteiten en kijken we welke vaardigheden iemand al bezit. Daarnaast kijken we naar de potentie en begeleiden we iemand om het maximale eruit te halen.