Ik zoek een baan

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en kun je daarbij ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan samen met jou op zoek naar de meest geschikte baan. We kijken naar wat er mogelijk is en waar jouw kwaliteiten liggen.

Wat biedt Talentrix?

  • Ondersteuning aangepast werk
    We ondersteunen ook bij het vinden van een aangepaste baan.  Mocht je in een baan begeleiding nodig hebben, dan kun je een beroep doen op een van onze jobcoaches. Een jobcoach begeleidt jou en zorgt ervoor dat jij jouw werk op de best mogelijke manier kunt uitvoeren.
  • Ondersteuning in communicatie
    Ben je niet volledig in staat om voor jezelf op te komen? Vind je het lastig om jezelf uit te drukken of ben je niet zo assertief als je zou willen zijn? Dan kunnen wij je hiermee ondersteunen. We treden op als spreekbuis en komen op voor jouw belangen (bijvoorbeeld aanvullende wensen/aanpassingen). Onze medewerkers hebben namelijk veel ervaring met de communicatie richting werkgevers. Daarnaast ondersteunen we jou, zodat je in de toekomst jezelf beter kunt verwoorden en zelfstandig je wensen en behoeften aan je werkgever kunt aangeven.

Samen met jou gaan we op zoek naar het optimale resultaat. Onze medewerkers hebben een no-nonsense mentaliteit en streven ernaar om jou zo snel mogelijk aan het werk te krijgen.

Be the best version of yourself!